3F Superligaen

Jesper Sørensen før AGF-brag: Én ting bliver afgørende

For ottende gang på 13 måneder møder Brøndby og AGF hinanden. I den forbindelse er der en bestemt ting, som cheftræner Jesper Sørensen fremhæver før mandagens kamp.

Jesper Sørensen klapper i hænderne på Brøndby Stadion.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Før landsholdspausen fik Brøndby IF en vigtig sejr mod de forsvarende mestre fra FC Midtjylland.

I AGF gik det knap så godt, da de spillede uafgjort mod Viborg. Men ser man på styrkeforholdet mellem de to hold, så er det århusianerne, som har overtaget.

I 3F Superligaen er AGF ubesejret mod Brøndby i de seneste fire opgør.

– Vi har brugt pausen på at justere lidt på nogle ting og få opbygget noget nyt, samtidig med vi har arbejdet lidt med nogle andre ting i forhold til systemer, end vi normalt har gjort. Vi har også brugt det på at give spillerne lidt fri, og så selvfølgelig se fremad mod den kamp, der venter mod AGF.

I den forbindelse er der en ting, som har været et tema på Vestegnen. Kampene mellem AGF og Brøndby er kendetegnet ved at være fysiske og tætte, og det kan ifølge Jesper Sørensen blive kilden til et godt resultat.

– Der er mange ting, der bliver vigtige i sådan en kamp. Det er et godt hold, vi skal op i mod. Vi skal gribe momentum i kampen og sætte os på spillet, og så skal vi selvfølgelig være stærke og matche den fysik, som bliver lagt i de kampe, der bliver spillet i Aarhus, fortæller cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Brøndby er på udebane, når de mandag aften møder AGF på Ceres Park klokken 19:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P