Ligue 1

Højbjerg scorer i Marseilles massakre mod Montpellier

Pierre-Emile Højbjerg scorede for sin franske klub, da de smadrede Montpellier i Ligue 1.

S. Wahi
1′
A. Harit
36′
P. Højbjerg
40′
M. Greenwood
58′
Luis Henrique
73′
  • Den franske storklub var forhåndsfavoritter, mod bundproppen fra Montpellier, og den levede de i den grad op til, da de gennembankede hjemmeholdet med 5-0 i Ligue 1
  • Allerede fra første fløjt gjorde Marseille det klart, at de ikke ville holde sig tilbage. 1-0 efter et minut og senere i halvlegen kunne Pierre-Emile Højbjerg udbygge til 3-0. Endnu to scoringer og et rødt kort i anden halvleg gjorde ondt værre for Montpellier
  • Marseille var uden medrejsende fans, da de ikke havde fået nok billetter, men det var tilsyneladende intet problem. Efter sejren ligger Marseille på tredjepladsen tre point efter PSG og Monaco, mens Montpellier stadig ligger som bundprop med fire point fra otte kampe
Ingen Marseille-fans: Stoppet på motorvejen