3F Superligaen

FCN-stopper om bænkplads: Det sidder i mig

Lucas Hey havde svært ved at affinde sig med at være henvist til bænken i kampen mod Silkeborg.

Lucas Hey og Peter Ankersen krammer
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ingen har lyst til at sidde på bænken.

Det gælder også FC Nordsjællands Lucas Hey, der i kampen mod Silkeborg måtte tage til takke med pladsen alligevel.

Den ramte dog givetvis hårdere end i mange andre tilfælde, da han ikke havde set bænkpladsen komme efter, at han har været starter det meste af sæsonen.

Lucas Hey og Peter Ankersen krammer
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I hvert fald gav han efter Superligakampen udtryk for, at han mildest talt var utilfreds med den pludselige, nye rolle.

– Der er ingen tvivl om, at jeg har været skuffet og irriteret. Jeg synes ikke, jeg har fortjent det. Jeg synes, jeg har spillet godt, og jeg har fortjent at spille, siger Lucas Hey til TV2

Tigernes nummer 19 fortæller i samme ombæring, at han har haft en samtale med Jens Olsen, men hvad, der er blevet sagt, holder Nordsjælland-profilen for sig selv.

I stedet for at bruge mere tid på bænkpladsen vil han nu bruge som benzin og fokusere på at arbejde sig tilbage i startopstillingen.

– Jeg tror, at den her indebrændthed, jeg står med, er med til at give endnu mere til træning, og så skaber det også en konkurrencesituation, der er vigtig for miljøet og min egen udvikling. Jeg er nødt til at bruge de negative følelser på en positiv måde.

– Jeg skal bare vise træneren, at jeg er den rette til opgaven og klø på til træning. Der er ikke rigtigt andet at gøre, siger Lucas Hey til TV2.

Som et lille plaster på det, der tilsyneladende føles som et åbent kødsår, kom midtstopperen på banen efter 75 minutter og var med til at skaffe et point til FC Nordsjælland.

‘El Plastico’ ender uden sejrherre

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P