Premier League

Thomas Frank efter nederlag til United: Vi var for passive

Manchester United tog lørdag sejren over Brentford, og efter kampen var det en skuffet Thomas Frank, der mødte klubbens TV-hold.

Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United fik endelig en sejr.

Til gengæld måtte Thomas Frank og Brentford rejse fra Manchester med et 2-1-nederlag.

Resultatet kom på bagkant af en ellers ret lige første halvleg, hvor Brentford bragte sig foran i dommerens tillægstid, men i anden halvleg tog United skeen i den anden hånd, da Alejandro Garnacho og Rasmus Højlund sikrede en 2-1-sejr.

Derfor var det også en ærgerlig Thomas Frank, som efter kampen talte med Brentfords TV-hold.

– Det var en god første halvleg, som jeg var rigtig glad for. Jeg synes på mange måder, vi var det bedste hold i første halvleg, lød det fra danskeren.

Nu skete det: Chido Obi fik Manchester United-debut

– Det er frustrerende og irriterende, at de scorer to minutter inde i anden halvleg, for hvis de ikke gjorde det, ved man aldrig, hvad der sker.

– Vi var for passive. I stedet for at lukke deres målspark ned, lod vi dem spille ud, og vi var alt for passive, da indlægget (til Garnachos mål, red.) blev slået, og så scorede de til 1-1.

– Det kan ske, vi spiller jo på Old Trafford, men efter målet synes jeg, vi manglede lidt mere karakter i det hele taget. Hvis vi vil vinde her, har vi brug for endnu mere, og desværre ramte vores spillere ikke et højt nok niveau.

Manchester United spiller sin næste kamp torsdag aften mod Fenerbahce i Europa League, mens Brentford kan vente til lørdag, hvor Ipswich venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P