Oddset Pokalen

Pokaldræbere før FCN-møde: Tæt på at blive rigtig sjovt

I seneste runde slog Brabrand IF superligaholdet fra Randers FC ud af Oddset Pokalen, og onsdag står 3. divisionsholdet igen overfor stærk modstand, da FC Nordsjælland kommer på besøg i fjerde runde. Brabrands cheftræner tror på overraskelsen, men skal kvartfinalen sikres, kræver det noget særligt.

Brabrand IF-cheftræner inden mødet med FC Nordsjælland i Pokalen.
Foto: Michele Demontis.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Sejr over Randers FC – tjek! På onsdag venter så endnu et superligahold i form af FC Nordsjælland.

Det er de barske men også spændende udsigter i Oddset Pokalen for Brabrand IF, som til daglig tørner ud i landets fjerdebedste række.

Til trods for de mange rækkers forskel på de to hold, fortæller Brabrands cheftræner til Campo, at han tror på muligheden for endnu en overraskelse, når det går løs på onsdag.

– Det er jo pokalfodbold, og alt kan ske. De skal have lidt en off-day, og så skal vi være utrolig gode i defensiven. Det er vi nødt til, siger Michele Demontis til Campo og fortsætter:

– Vi skal ramme dagen, det er klart. Men folder de sig ud, som de i perioder kan, så er det ikke nok, at vi spiller over niveau.

Brabrand IF-cheftræner inden mødet med FC Nordsjælland i Pokalen.
Foto: Michele Demontis.

Tæt på at blive rigtig sjovt

Brabrand IF slog som nævnt Randers FC ud i seneste runde af Oddset Pokalen med en 1-0 sejr hjemme. Netop det faktum taler for og imod den lille klub i Aarhus V’s chancer i mødet med favoritterne fra FC Nordsjælland, mener cheftræneren.

– Det har givet noget selvtillid, at vi slog Randers ud i seneste runde. Men jeg tror også, vores chancer er mindre mod FC Nordsjælland, fordi de nu ved, at vi er gået videre til denne runde, siger Demontis og fortsætter:

– Der venter en kvartfinale, hvis man går videre, så der er ikke langt til, at det bliver rigtig sjovt. Og derfor tror jeg ikke, FCN vil risikere noget. Jeg kender dem jo ikke indefra, men jeg tror, de tager kampen seriøs og kommer med et godt hold.

Pokalchok! 3. divisionsklub kyler Randers ud

Vejen til succes

Hvis det skal lykkes den lille klub i den vestlige udkant af Aarhus, er det nogle særlige dyder, der skal dyrkes i pokalkampen, fortæller cheftræner Demontis:

– Jeg forventer, at vi kan levere noget fysik, der kan matche dem, og måske også overmatche dem på nogle områder. Jeg forventer dog ikke, at vi på nogen måde kan være lige så gode på bolden som dem.

– Jeg forventer heller ikke, at vi kan gå højt og stresse dem uden at komme i problemer med at blive fanget for langt fremme. Og vi skal være skarpe på de små hurtige et-to-kombinationer, som de jo er så ekstremt gode til.

FC Nordsjællands pokalrejse i seneste sæson endte med et samlet nederlag til AGF i semifinalen over to kampe. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Hvis vi får et par hjørnespark, er det sateme om at være effektiv på dem

Michele Demontis

Stærke på dødbolde

Der skal dog også mål til fra Brabrands side, hvis det skal lykkes den lille klub at gå videre. Her har de blåblusede særlige våben.

– Vi er rigtig stærke på dødbolde i 3. division. Både til at skaffe dem og udnytte dem – så stærke, at det godt kan være et våben. Vi ligger på otte hjørnespark i snit per kamp i vores række, men det kommer vi nok ikke op på mod FC Nordsjælland. Så hvis vi får et par hjørnespark, er det sateme om at være effektiv på dem.

– Og så har vi også nogle spillere, der ville kunne gøre ondt på dem i kontrafasen. Men jeg tror, vi får svært ved at gå ud og sætte os på spillet. Det vil være naivt at tro, siger Michele Demontis.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Har ikke forberedt sig…endnu

Selvom man i Brabrand tager pokalopgøret seriøst har fokus indtil videre ligget på næste kamp mod Sundby Boldklub i 3. division fremfor FC Nordsjælland – i hvert fald fra cheftrænerens side.

– Helt ærligt, så har jeg bevidst ikke gjort noget særligt eller tænkt på FC Nordsjælland, inden vores kamp lørdag mod Sundby. Det håber jeg heller ikke – og det er måske lidt naivt – at spillerne har, siger Michele Demontis og fortsætter:

– Vi har fuld fokus på Sundby-opgøret, men fra lørdag på vej hjem i bussen efter kampen, så handler det hele om FC Nordsjælland.

AGF’s Links forventer svært Brøndby-opgør: Vi er klar!

Opgøret mellem Brabrand IF og FC Nordsjælland spilles på onsdag klokken 15.00 på Brabrand Idrætsanlæg i den vestlige del af Aarhus.

Du kan streame og se kampen på Oddset Pokalens hjemmeside.

Midtvejs-status: Få det store topscoreroverblik i din SL-klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P