3F Superligaen

Vejle-træner: Vil have mere fra mine spillere

Mihai Teja var fint tilfreds med det udtryk, som Vejle-spillerne leverede fredag aften i Parken, hvor man dog måtte indkassere sæsonens 11. nederlag.

Mihai Teja var bestemt ikke tilfreds med Vejle-spillernes præstation mod FCK fredag aften.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

12 kampe, et point og 11 nederlag.

Det er den hårde kendsgerning for Vejle Boldklub, som fredag aften tabte med 3-1 i Parken til F.C. København.

Ikke just lette tal at forholde sig til for Mihai Teja, der efter tre kampe i spidsen for den engang så succesfulde fodboldklub, der tidligere har vundet fem danske mesterskaber, fortsat står uden en sejr:

– Jeg vil have mere fra mine spillere. Jeg vil have mere fra mit hold, lød den kontante konstatering således fra den rumænske cheftræner til Viaplay efter kampen, hvor han dog også udtrykte optimisme på vegne af sit holds videre færd:

– Jeg tror på dem, men vi skal gøre mere i hver eneste kamp. Det er normalt, at når man taber en fodboldkamp, så er man ikke glad, men jeg vil lykønske mine spillere for attituden og for nogle rigtige gode momenter, hvor vi spiller god fodbold.

Midtvejs-status: Få det store topscoreroverblik i din SL-klub

– Håbet er, at det kan give os noget mere selvtillid, og det er meget vigtigt for mig og mit hold.

Vejle Boldklub skal næste gang i aktion søndag 27. oktober, når Lyngby Boldklub kommer på besøg i Nørreskoven, hvor man altså skal jagte sin første sejr i 3F Superligaen i denne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P