3F Superligaen

Neestrup roser FCK-brasser: Minder om Achouri og Daramy

FCK’s Robert fik sin første Superliga-start mod Vejle, og modtager store roser efterfølgende fra cheftræner, Jacob Neestrup.

Robert og Elyounoussi jubler efter scoring
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Superligaen | Runde 12
| Parken | 18 okt 202419.00
FC København
FC København
v v v t u
3 : 1
Slut
Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
u t t t u
M. Elyounoussi
25′
V. Claesson
59′
V. Claesson
90’+2′
K. Kirkegaard
77′

F.C. København kan meget vel have fundet sin næste stjernespiller.

Bare 19-årige Robert tog Parken med storm i sin første Superliga-start, da han gang på gang voldte Vejles højre side store problemer.

Derfor ryster det naturligt nok roser af sig. Manden ved roret, Jacob Neestrup, sammenligner ham med tidligere- og nuværende højtprofilerede FCK-stjerner.

– Han bidrager i én-mod-én-spillet og med meget af det samme som Achouri og Daramy, siger Jacob Neestrup til Viaply efter sejren over Vejle.

– Han er også spilintelligent. Han kan både kombinere og klare ting på egen hånd. Det er en spiller, som jeg håber, vi får meget at se.

Brasilianske Robert noterede sig for to oplæg i opgøret mod Vejle, mens han også havde næstsidste fod på ét af de to annullerede mål, mens han var kraftigt involveret i det andet.

VAR-annulleringer var ikke nok til at stoppe F.C. København

– Det endte med at blive en god personlig oplevelse for ham, men det er da klart, at man sidder og spørger sig selv derude undervejs, om han ikke kunne have spillet fra start noget før, fortæller Jacob Neestrup med et smil.

– En dejlig spiller som vi tror meget på. Han har leveret et rigtig godt indtryk, blandt de mange nye som er kommet, og en som viser et rigtig stort potentiale.

F.C. København indtager efter fredagens sejr aktuelt førstepladsen i Superligaen, mens de nærmeste forfølgere har deres kamp i runden til gode.

Du kan se hele interviewet med Jacob Neestrup i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P