Bundesligaen

Håb for Bundesliga-stjerne: I spil til weekenden

En af Bayer Leverkusens allerstørste stjerner kan måske alligevel være i spil til weekenden, når Xabi Alonsos tropper møder Eintracht Frankfurt.

Florian Wirtz kan alligevel være i spil til weekenden, hvor Bayer Leverkusen tørner sammen med Eintracht Frankfurt i Bundesligaen.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

En af Bundesligaens allervarmeste og største navne har været meldt tvivlsom til weekenden, hvor Bayer Leverkusen og Eintracht Frankfurt tørner sammen efter endt landsholdstermin.

Således blev Florian Wirtz i første omgang meldt skadet af sin klub ‘i en længere periode’, efter tyskeren havde været afsted på Nations League-opgaver med sin nation.

Nu kommer Leverkusen-sportsdirektør Simon Rolfes dog med opløftende nyt til klubbens fans:

– Vi sagde aldrig, at han ikke var tilgængelig, bare hvorfor han blev skiftet ud.

– Han trænede ikke med i går (onsdag, red.), men modtog behandling. Vi må se, hvordan det går, og om han bliver klar til Frankfurt eller ej, lyder det fra sportsdirektøren ifølge Sky Sports Germany.

Medie: Xabi Alonso kan blive Guardiolas afløser

Dermed tyder det ikke på, at den 21-årige offensivstjerne må sidde ude længe, selvom han altså ikke definitivt er i spil til lørdagens brag mellem nummer 3 og 5 i Bundesligaen.

Kampen mellem Bayer Leverkusen og Eintracht Frankfurt sættes i gang lørdag klokken 15.30 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P