3F Superligaen

AGF’s Links forventer svært Brøndby-opgør: Vi er klar!

Skal man tro AGF’s Gift Links, er aarhusianerne helt klar til mandagens svære topopgør mod Brøndby IF. Den sydafrikanske profil træner hårdt efter sin skadespause og håber at stå skarp til kampen.

Gift Links i kamp for AGF i seneste møde med Brøndby IF.
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Kampene mellem AGF og Brøndby er normaltvis lig med hårde nærkampe, mål og underholdning.

Mandag står de to topklubber overfor hinanden igen i Superligaen, og det bliver en hård kamp, forventer en af hjemmeholdets største profiler Gift Links.

Sydafrikaneren er vendt tilbage fra en skadespause og knokler på Fredensvang for at komme i topform til mandagens dyst, hvor Brøndby jagter revanche for AGF’s sejr i seneste møde.

– Hver eneste kamp i Superligaen er hård, og Brøndby kommer selvfølgelig her for at kæmpe. Vi er klar til den kamp også, siger Gift Links i et videointerview med Campo og fortsætter:

– Når vi møder Brøndby på mandag, går vi ud på banen og kæmper, som vi altid gør, og giver alt, vi har.

Seneste møde mellem de to klubber endte med en 0-1 sejr til AGF på Brøndby Stadion i august, og der er dermed lagt i kakkelovnen til opgøret mellem nummer tre og seks i Superligaen.

AGF’s Kahl har været gennem stor udvikling: Fuld af selvtillid

Gift Links er ikke meget for at vurdere chancerne for, at aarhusianerne igen kan trække sig sejrrigt ud af arvefjendeopgøret.

Men på spørgsmålet, om landskampspausen giver nok træning til, at Gift Links er tilbage i topform mod Brøndby, siger den 26-årige wingback:

– Alt, jeg kan sige, er, at jeg er glad for, at jeg nu har to uger til at træne med holdet, og jeg kommer til at arbejde så hårdt, som jeg kan. Forhåbentlig er jeg helt klar.

Du kan se Campos interview med Gift Links i videoen øverst i artiklen

AGF-profil på vej tilbage til højt niveau: Er klar og føler mig frisk

Gift Links vendte tilbage på banen for AGF i seneste superligakamp mod Viborg FF. Udeopgøret endte 1-1.

Opgøret mellem AGF og Brøndby på Ceres Park fløjtes i gang på mandag klokken 19.00. Du kan se kampen i TV på TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P