3F Superligaen

FCK’er om muligt comeback: Fantastisk!

En af F.C. Københavns angribere kan fredag aften gøre comeback på grønsværen efter en skadesperiode på knap to måneder.

Jordan Larsson kan fredag aften gøre et muligt comeback efter sin knap to måneder lange skadespause.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fredag aften kan der blive et potentielt comeback til en savnet F.C. København-angriber, da Jordan Larsson for første gang siden 15. august 2024 er med i en kamptrup.

Her tørner københavnerne på hjemmebane nemlig sammen med Vejle Boldklub i et opgør, som den svenske angriber ser meget frem imod:

– Det er fantastisk, det er dejligt… det er jeg rigtig glad for!, lyder det således fra Jordan Larsson til klubbens hjemmeside, hvor han samtidig slår fast, at han mest af alt bare er glad for at kunne trille bold med holdkammeraterne igen efter sin skadespause på knap to måneder.

– Det har været meget kedeligt at sidde udenfor og ikke kunne være med og bidrage på banen, så jeg ser meget frem til at være med igen. Forhåbentlig får jeg også nogle minutter på banen, men jeg er glad for bare at være med igen.

Jordan Larsson har foreløbig bidraget med 12 mål i 61 kampe, siden skiftet til FCK i vinteren 2023, hvor han blev hentet i Schalke 04. Først på en lejeaftale, der siden blev vekslet til et permanent skifte.

To FCK’ere kommer sent hjem: Ikke i spil til startelleveren

Det mulige comeback kan sønnike af Henrik ‘Henke’ Larsson muligvis få klokken 19.00 fredag aften i Parken, når F.C. København og Vejle Boldklub sætter 12. spillerunde af 3F Superligaen i gang.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P