Herrelandsholdet

FCK-træner lukker i om særligt rygte: Jeg er jo inhabil

Jacob Neestrup mener ikke, at han kan tillade sig at kommentere på rygterne om, at Brian Riemer skulle være i spil til jobbet som ny dansk landstræner af en helt særlig grund.

Jacob Neestrup mener selv, at han er inhabil i forhold til at kommentere på rygterne om Brian Riemer som ny dansk landstræner.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Jacob Neestrup og Brian Riemer er tætte.

Så tætte, at sidstnævnte har været toastmaster til førstnævntes bryllup.

Og netop derfor, så har F.C. København-træneren ikke den helt store lyst til at kommentere på rygterne, der florerer vedrørende Brian Riemer som varmeste bud på en ny landstræner for Herrelandsholdet:

– Jeg er jo inhabil i den sammenhæng jo. Manden var toastmaster til mit bryllup, så det må jeg nok lige varedeklarere fra start af, indleder Neestrup med et stort smil på læben til Viaplay, der havde sat et interview op med FCK-træneren efter torsdagens træningspas:

– Brian er en top fyr og en dygtig træner, men det er ikke en kommentar til spørgsmålet, som jeg godt forstår, du stiller, lyder det herefter fra Jacob Neestrup, der altså ikke er helt så villig til at smide mere brænde på bålet i forhold til de rygter, der lige nu florerer om hans tætte ven og trænerkollega.

En ven og kollega, som han også tidligere har arbejdet tæt sammen med i F.C. København.

Du kan se det halvkomiske interview øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P