Premier League

Beckham er glad for Sir Jim Ratcliffes ændringer i United

David Beckham glæder sig over tilgangen af Sir Jim Ratcliffe i Manchester United. Samtidig mener han, at klubbens fans skal væbne sig med tålmodighed.

Soccer Football – Soccer Aid 2022- England XI v World XI – London Stadium, London, Britain – June 12, 2022 David Beckham before the match Action Images via Reuters/Matthew Childs

Der har været langt til succes for Manchester United, siden Sir Alex Ferguson gik på pension i 2013.

Sidste sæson sluttede man historisk dårligt på ottendepladsen i Premier League.

Der er dog bedre tider på vej, mener klubikonet David Beckham. Det gør han, særligt fordi INEOS med Sir Jim Ratcliffe i spidsen er kommet til som medejer.

Den nye medejer har allerede fået indført flere ændringer i klubben. Særligt arbejder han på at reducere omkostningerne ved at drive Manchester United, hvilket senest gik ud over Sir Alex Ferguson.

– Jeg mener, at klubben helt sikkert har haft brug for forandring, indleder David Beckham i podcasten Rio Ferdinand Presents, hvor han vender situationen med sin tidligere United-holdkammerat.

– Sagt som en United-fan, så tror jeg, at mange folk har snakket om, at klubben trængte til forandring og et nyt perspektiv på, hvordan klubben skal drives.

– Jeg kan virkelig godt lide Jim [Ratcliffe]. Jeg har mødt ham nogle gange i årenes løb gennem fælles venner. Han er en fan, og så er han også en dygtig forretningsmand – faktisk en af de bedste og største.

– Men vigtigst af alt, så tror jeg, at fansene kan se, at det betyder noget for ham. Han går op i det, og det tror jeg har stor betydning.

– Så forhåbentligt kommer tingene til at ændre sig, men den slags tager tid. Ting tager tid. Vi har været tålmodige som United-fans gennem årene, men vi vil gerne have de gode, gamle dage tilbage, siger David Beckham i podcasten ifølge ESPN.

David Beckham fik sit gennembrud i Manchester United som ung.

Siden nåede at at tørne ud for klubbens førstehold intet mindre end 390 gange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P