LaLiga

Rygte: FC Barcelona vil på rov i Premier League

Hansi Flick har angiveligt identificeret to spillere fra Premier League, som FC Barcelona vil forsøge at hente allerede til vinter. Det erfarer spansk medie.

Hansi Flick pønser på at hente Chelsea-duo til Barcelona, når vinterens transfervindue åbner.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det spanske medie Sport erfarer, at FC Barcelona i vinterens transfervindue vil forsøge at gå på rov i London.

Nærmere bestemt skulle Hansi Flick have identificeret sig Chelsea-duoen Roméo Lavia og Carney Chukwuemeka til at styrke konkurrencen på midtbanen i Barca.

Sidstnævnte er frosset helt ude af Enzo Maresca, mens Roméo Lavia har døjet med et hav af skadesproblemer, siden han blev hentet til Chelsea i sommeren 2023.

Således har belgieren blot spillet 116 minutters førsteholdsfodbold fordelt over fire kampe indtil videre, men meldingerne fra London-klubben skulle lyde på, at man fortsat har stor tiltro til hans fremtid i klubben og det endelige gennembrud.

Nemmere bliver det nok for Hansi Flick og den øvrige top i FC Barcelona at lokke Carney Chukwuemeka til.

Den engelske offensivspiller har i glimt vist prøver på sit enorme potentiale, men tålmodigheden synes at være opbrugt i det engelske.

Allerede i sommer forsøgte Chelsea således at få ham videre i systemet, men dette mislykkedes man med.

Ny Barca-målmand: Har kun frygtet én spiller

Den 20-årige Carney Chukwuemeka står i alt noteret for 28 kampe for Chelsea, hvor han blandt andet har bidraget med to mål og en enkel assist.

Klubben hentede ham til fra Aston Villa i sommeren 2022 og betalte i omegn af 18 millioner euros – godt og vel 135 millioner danske kroner.

Nu synes fremtiden dog dyster for englænderen, der hvis alt flasker sig, dog kan rykke videre til varmere himmelstrøg i vinterens transfervindue i jagten på det endelige gennembrud.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P