Premier League

Medie: City har fundet Guardiolas mulige afløser

Hvis Pep Guardiola forlader Manchester City, så har klubben angiveligt nu fundet sin ideelle kandidat til at erstatte spanieren.

Rúben Amorim er linet op som mulig erstatning for Pep Guardiola, hvis spanieren forlader Manchester City.
Foto: Pedro Rocha/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sporting-træneren Rúben Amorim er linet op som mulig erstatning for Pep Guardiola, hvis spanieren vælger at forlade Manchester City til sommer, hvor han har kontraktudløb.

Det erfarer The Guardian.

Den 39-årige portugiser, der lige nyder stor succes i hjemlandet, skulle ifølge mediet have en tæt relation til Hugo Viana, som skal være sportsdirektør i City fra næste sæson. 

Den personlige relation in mente sammenlagt med, at Rúben Amorim gør et blændende stykke arbejde i Sporting, så skal han blot fortsætte sin nuværende kurve som træner, hvis han ønsker sig jobbet på Etihad Stadium.

Således topper Sporting i skrivende stund den portugisiske liga, som man også vandt i den seneste sæson.

Med hele ti point flere end Benfica og med 18 point ned til FC Porto, der i skrivende stund er Sportings største konkurrent i forhold til at genvinde titlen.

Efter otte færdigspillede runder er pointforskellen mellem de to mandskaber nemlig kun på tre point.

Monsterbud på vej? City vil have stjerne retur

Dog kunne det måske være en idé for Rúben Amorim, hvis han begyndte at finpudse sit engelske og skue op i sin researche på Premier League.

For et af verdens største klubjobs synes pludselig inde for rækkevide for den taktisk dygtige træner, der tidligere har været på blokken hos de allerstørste klubber i europæisk fodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P