VM-kvalifikation

FCK’er fik fodboldlektion mod Brasilien

Marcos López spillede samtlige minutter, da Brasilien gav Peru en fodboldlektion i den sydamerikanske VM-kvalifikation.

F.C. Københavns Marcos López havde ikke den bedste kamp, da Peru tabte med 4-0 til Brasilien i den sydamerikanske VM-kvalifikation.
Foto: Nelson Almeida/AFP/Ritzau Scanpix

Brasilien fik en noget haltende start på sin VM-kvalifikation med tre nederlag og et uafgjort resultat i sine første fem kampe, men siden er landstræner Dorival Júniors tropper i den grad kommet tilbage og fundet rytmen.

Således også i nat, hvor Brasilien tilkæmpede sig en 4-0 sejr over Peru, der havde F.C. Københavns Marcos López med i hele kampen.

I kampen havde FCK’eren og resten af de peruvianske landsholdskammerater særligt svært ved at håndtere Raphinha fra FC Barcelona, der tegnede sig for de to første mål.

Dog ville Fulhams Andreas Pereira og Luiz Henrique fra Botafogo også lege med på måltavlen, så deres fire scoringer gav Brasilien en 4-0 sejr, som sender den fodboldgale nation op på fjerdepladsen i jagten om at komme med til VM 2026.

I øvrigt seks point fra de evige rivaler fra Argentina på førstepladsen.

Vild kamp: Messi var her, der og alle vegne

Der resterer fortsat otte runder af den sydamerikanske VM-kvalifikation, der står til at blive endegyldigt afgjort i september 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P