International Fodbold

Ekspert: Disse har FA helt sikkert også rakt ud efter

Gary Lineker er ikke i tvivl om, at FA også har forhørt sig hos to nuværende managere, da man skulle vælge den rette kandidat til jobbet som engelsk landstræner.

Gary Lineker virker ikke ligefrem begejstret over udsigten til at skulle have Thomas Tuchel som engelsk landstræner.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev Thomas Tuchel, der onsdag blev udnævnt som ny landstræner for England, hvor han tiltræder ved årsskiftet.

Men spørger man Gary Lineker, så kunne den næste engelske landstræner meget vel have heddet Pep Guardiola, Carlo Ancelotti eller sågar et engelsk navn.

Den gisning kommer fodboldeksperten fra BBC i hvert fald med en times tid efter, at FA har peget på Tuchel:

– De har formentlig i sommer rakt ud efter Pep Guardiola, men som jeg forstår det, så har man også haft snakke med Carlo Ancelotti, siger Gary Lineker.

De to herrer er dog for nuværende managere i to af verdens allerstørste klubber; Manchester City og Real Madrid. Jobs, de måske ikke ville bytte for at overtage det øverste sportslige ansvar for Englands landshold.

Dog håber Gary Lineker, at man fra FA’s side også har forsøgt at rekruttere en engelsk kandidat til det for nyligt ledige landstrænersæde:

– Jeg håber virkelig, at de har talt med engelske managere også. Jeg er blevet informeret om, at de ikke har talt med Eddie Howe eller hørt ham ad overhovedet.

– Det er en stor overraskelse for mig, fordi han ville have været en fremragende engelsk kandidat, lyder det fra Lineker, der nu må sætte sin lid til tyske Thomas Tuchel, der i første omgang har fået en kontrakt af en varighed på 18 måneder.

Tuchel efter ansættelse: Vil gøre englænderne stolte

Thomas Tuchel får første gang chancen for at modbevise en lettere kritisk Gary Lineker i det nye år, når England tager hul på kvalifikationen til VM 2026.

Indtil da varetager Lee Carsley fortsat tjansen som midlertidig chef, når England i november afslutter sin Nations League-kampagne mod Grækenland på udebane og Irland hjemme på Wembley.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P