Spaniens U21-hold tog tirsdag aften i mod Maltas U21-landshold, hvor særligt én spiller var i målhumør.

Soccer Football - 2019 UEFA European Under-21 Championship - Final - Spain v Germany - Dacia Arena, Udine, Italy - June 30, 2019 Spain players pose with the trophy as they celebrate winning the UEFA European Under-21 Championship
  • Spaniens angriber Samu, der til dagligt spiller i FC Porto, stjal showet, da Spanien tirsdag aften vandt 6-0 over Malta på hjemmebane
  • Samu scorede nemlig hele fire mål i første halvleg, og han havde altså næsten afgjort kampen, da Spanien kunne gå til pause med en føring på 4-0
  • I anden halvleg lettede Spanien og Samu dog foden lidt fra speederen og vandt “kun” 6-0. Med sejren slutter Spanien med 28 af 30 mulige point i sin gruppe, mens Malta slutter med et rundt nul.