Spanien tog torsdag i mod Serbien på hjemmebane, og her var der ikke den store tvivl om, hvem der skulle løbe med de tre point.

Soccer Football - UEFA Nations League - Group A4 - Spain v Serbia - Estadio Municipal Nuevo El Arcangel, Cordoba, Spain - October 15, 2024 Spain's Aymeric Laporte celebrates scoring their first goal
0 : 0
Spanien
Spanien
v v v v v
  • Spanien tog tirsdag aften i mod Serbien i Cordoba og det endte med en sikker spansk sejr på 3-0 trods mange fravær hos europamestrene – herunder Lamine Yamal.
  • Spanien bragte sig allerede foran efter fire minutter, mens Alvaro Morata efter 52 minutter sparkede et straffespark langt over mål.
  • Efter 65 minutter fik anføreren dog gjort skaden god igen, da han udbyggede til 2-0 og efter 77 minutter kom kampens helt store højdepunkt så, da Serbien fik rødt og Villarreals Alex Baena sparkede Spanien foran 3-0 direkte på frispark.