Danmark leverer to comebacks mod Schweiz

Danmark måtte diske op med to udligninger mod Schweiz tirsdag aften. Det kastede et tiltrængt point af sig.

Rasmus Højlund i aktion for Danmark mod Schweiz.
R. Freuler
26′
M. Amdouni
45’+1′
G. Isaksen
27′
C. Eriksen
69′

• Danmark fik sig tirsdag et enkelt – men vigtigt – point efter at have spillet 2-2 ude mod Schweiz. Med to kampe tilbage af Nations League indtager Danmark nu andenpladsen med tre point ned til Serbien på tredjepladsen og seks point ned til Schweiz
  • Danmark skulle undervejs i kampen levere to comebacks. Første gang var i første halvleg, hvor Christian Eriksen var snu og tog et firspark hurtigt. Her fandt han Gustav Isaksen i dybden, som kunne gøre det til 1-1 bare ét minut efter schweizernes føringsmål
  • Anden gang var midtvejs i anden halvleg. Her slog Andreas Skov Olsen bolden ind i feltet, hvor den endte hos Pierre-Emile Højbjerg, der viste fornem teknik og overblik, inden han lagde bolden til rette for Christian Eriksen, som uden problemer sparkede den i mål. Schweiz’ andet mål faldt i første halvlegs tillægstid på et straffespark