International Fodbold

Lars Knudsen er klar til at tage endnu en tørn

Lars Knudsen bekræfter overfor TV2, at han er klar, hvis DBU hiver i ham igen.

Lars Knudsen ser neutral ud i kampen mod schweiz
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skal Lars Knudsen være landstræner igen i november?

Det spørgsmål er blevet stillet af mange og til mange de seneste dage, men stadig uden afklaring.

Selv er han ikke i tvivl om, hvad han vil svare, hvis DBU ringer til ham og beder ham træde til igen. Så er svaret ja. Det siger han til TV2.

Lars Knudsen ser neutral ud i kampen mod schweiz
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Uanset om Lars Knudsen er landstræner til november eller ej, er han glad for, at landsholdet stadig selv kan afgøre, om man skal blive nummer et, to eller tre i Nations Leagues gruppespil.

– Vi er glade for det point, vi får her i dag. Det var et vigtigt point for os i vores videre færd i gruppen, siger han til TV2 efter 2-2 kampen mod Schweiz.

– Vi har spillet os i en god position. Vi ligger nummer to lige nu og har et forspring ned til nummer tre. Vi har en spændende hjemmekamp mod Spanien og en udekamp mod Serbien, så det hele ligger stadig i vores hænder, siger han.

Præstationen i kampen mod Schweiz var ifølge Lars Knudsen også godkendt.

– Der var selvfølgelig nogle ting i vores præstation, som vi gerne ville have gjort bedre. Vi havde nogle muligheder for at score flere mål, men jeg synes generelt, at vi spiller en god forsvarskamp igen i dag, siger han.

Til november spiller Danmark de sidste to spillerunder, i Nations Leagues gruppespil. Inden de sidste kampe ligger Danmark nummer to i gruppen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P