International Fodbold

Deschamps advarer efter Mbappé-bombe: Pas på!

Den franske landstræner opfordrer den internationale presse til at passe på med at skrive historier vedrørende Kylian Mbappé, der efterforskes for voldtægt ifølge svenske medier.

Didier Deschamps advarer pressen om at bringe historier om Kylian Mbappé.
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

Tirsdag morgen blev nogle skræmmende gisninger til sande realiteter, da Kylian Mbappé er blevet bekræftet som formodet gerningsmand i en voldtægtssag, der lige nu verserer i Sverige.

Ifølge svenske Expressen og Aftonbladet, der begge bringer oplysningen om, at der ér den franske Real Madrid-stjerne, der netop nu efterforskes for en mulig voldtægt på et hotel i Stockholm, har nu fået landstræner Didier Deschamps til at kommentere på sagen:

Og opfordringen er soleklar:

– Alle er i deres fulde ret til at skrive, hvad de vil, men der er en negativ atmosfære.

– Pas på med at samle ting op. I burde tage et skridt tilbage og undersøge tingene ordenligt, inden I publicerer noget. Men disse ting sker så tit.

– Der er ting, som er ikke er så svære at verificere, men hvis I bringer gamle sager op… Lige meget hvad, så kommer jeg ikke til at tale med ham (Kylian Mbappé, red.) om det. Han er stor nok til at vide, hvordan man kommunikerer, lød det således fra Didier Deschamps – ifølge The Mirror – efter Frankrigs 2-1 sejr over Belgien mandag aften.

Ny tvist i Mbappe-sag: Efterforskes for voldtægt

Og siden dette pressemøde er der altså bragt nye oplysninger i den verserende sag, som du kan læse mere om herover.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P