International Fodbold

Stor fly-skandale i Libyen: Afviser sabotage

Det nigerianske landshold er strandet i en libysk lufthavn, og nu har det libyske fodboldforbund reageret.

Det nigerianske landshold fejrer en scoring.
Foto: Siphiwe Sibeko/Reuters/Ritzau Scanpix

En skandale er ved at udspille sig i Libyen.

Her har den nigerianske landsholdskaptjan, William Troost-Ekong, tyet til sociale medier for at fortælle, at Super Eagles er fanget i en forladt lufthavn i Libyen.

Her rettede han skarp kritik mod netop Libyen, som han mener bevidst har orkestreret hele seancen.

Det har Libyens fodboldforbund nu reageret på.

– Selvom vi beklager ulejligheden, er det vigtigt at understrege, at sådanne hændelser kan opstå på grund af rutinemæssige protokoller, sikkerhedstjek eller logistiske udfordringer i forbindelse med internationale flyrejser.

– Disse er standardprocedurer i lufthavne verden over, og forsinkelser og omdirigeringer, selvom de er uheldige, er ikke ualmindelige. Vi har stor respekt for vores nigerianske modparter, og vi vil gerne understrege, at omdirigeringen ikke var bevidst.

– Der er intet belæg for at anklage det libyske sikkerhedshold eller det libyske fodboldforbund for at bevidst orkestrere denne hændelse – sådanne handlinger stemmer ikke overens med vores værdier og principper.

– Vi afviser enhver påstand om urent spil eller sabotage i denne situation. Det er vigtigt at pointere, at vores eget landshold i sidste uge havde store udfordringer, da vi ankom til Nigeria til den tredje kamp i AFCON-kvalifikationen, skriver Libyen på sin officielle X-konto.

Det seneste nye fra den nigerianske landsholdskaptjan er, at Super Eagles nu er ved at få brændstof på sit fly, så de kan vende hjem til Nigeria.

Du kan læse mere om det store fly-drama lige her:

Fanget i lufthavn uden mad og drikke: Nægter at spille kampen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P