LaLiga

Spansk stjerne forholder sig til rygter om Barca og Arsenal

Nico Williams blev sommeren igennem meldt tæt på et skifte til FC Barcelona. Den catalanske storklub er dog ikke ene om interessen.

Nico Williams i aktion for Athletic Club.
Foto: Cesar Manso/AFP/Ritzau Scanpix

Hvem ender med at nuppe Nico Williams?

Det virker allerede nu til at være et af de helt store spørgsmål, når transfervinduet åbner på ny – hvis ikke til vinter, så i hvert fald til sommer, når sæsonen er omme.

Denne sommer var den 22-årige spanier et mulehår fra at skifte til FC Barcelona, men endte i stedet med at fortsætte karrieren i Athletic Club, som han forlængede med i december sidste år.

Og selvom frikøbsklausulen efter forlængelsen hedder 55 millioner euro, så har Barca stadig ikke tænkt sig at give op.

Ifølge flere medier får den catalanske storklub dog konkurrence fra særligt Arsenal, som også har et godt øje til Nico Williams. Det skriver blandt andre Evening Standard.

Men hvad siger den unge kantspiller selv til det hele?

– Jeg tænker ikke på den slags lige nu. Athletics fans er glade for, at jeg stadig er her – og jeg er glad for at være her.

– Bilbao er mit hjem, og jeg vil blive ved med at nyde min tid her. Sandheden er, at jeg er virkelig glad.

– Jeg synes selv, at jeg gør det godt, og jeg forsøger at føre Athletic til tops i både Spanien og Europa. I sidste ende må man bare leve med, at der bliver snakket om transfers. Sådan er fodbold. Der er altid larm.

– Det er hverken godt eller skidt. Det er, hvad det er, og det påvirker ikke mine præstationer. Jeg fortsætter på samme måde, som jeg har gjort hidtil, siger han til El Mundo.

Nico Williams tiltrak sig for alvor opmærksomhed ved EM-slutrunden i sommer, hvor han var en stor profil på det spanske mandskab, som endte med at gå hele vejen.

I denne sæson er det blevet til en enkelt scoring i syv kampe i LaLiga, hvor han på det seneste har kæmpet med et par forskellige skader.

Han var derfor heller ikke med lørdag aften mod Danmark i Nations League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P