Oskarsson-lynscoring og Anderson-oplæg i nedtur

Orri Orskarsson og Mikael Anderson stod for Islands første mål mod Tyrkiet mandag aften. Det var dog ikke nok til at få noget med fra kampen.

Mikael Anderson under kampen mellem Island og Tyrkiet.
O. Óskarsson
3′
A. Guðjohnsen
83′
İ. Kahveci
62′
H. Çalhanoğlu
67′
A. Güler
88′
M. Aktürkoğlu
90’+5′
  • Island skulle mandag aften forsøge at bide skeer med Tyrkiet i Nations League. Her endte det dog med et nederlag på 2-4
  • Landstræner Åge Hareide havde fra start fundet plads til den tidligere FCK’er Orri Orskarsson og AGF’s Mikael Anderson. Mindre end tre minutter inde i kampen skulle det vise sig at være en god beslutning, da AGF’eren noterede sig for assisten på Real Sociedad-angriberens lynscoring
  • I løbet af fem minutter midtvejs i anden halvleg fik Tyrkiet dog bragt sig i front med 1-2. Island fik siden udlignet til 2-2 på et mål scoret af den tidligere Lyngby-angriber Andri Gudjohnsen, men i det 88. minut blev Real Madrid-talentet Arda Güler matchvinder, da han sendte Tyrkiet foran med 2-3. Det nåede også at blive til 2-4 i tillægstiden.