International Fodbold

– Det ligner en gidseltagning, mener nigeriansk stjerne

Victor Osimhen er rasende over den behandling det nigerianske landshold har fået i Libyen.

Victor Osimhen fejrer en scoring for det nigerianske landshold.
Foto: Luc Gnago/Reuters/Ritzau Scanpix

En skandale har udspillet sig i Libyen.

Her er det nigerianske landshold nemlig fanget i en forladt lufthavn, efter deres fly blev omdirigeret af den libyske regering.

Det oplyste landsholdsanfører William Troost-Ekong i en tråd på X, og nu møder han opbakning fra sin landsmand og angriberstjerne Victor Osimhen.

Victor Osimhen fejrer en scoring for det nigerianske landshold.
Foto: Luc Gnago/Reuters/Ritzau Scanpix

På sin Instagram-profil skriver Osimhen:

– Jeg er skuffet over den uretfærdige behandling mine brødre og trænere er udsat for i en libysk lufthavn. Sådanne handlinger går imod sportens ånd. Jeg støtter mit hold, og jeg ved, at de vil forblive stærke på trods af disse udfordringer.

– Jeg beder CAF (det afrikanske fodboldforbund, red.) og andre fodboldorganer om at gribe ind, da mine holdkammerater stadig er strandet i lufthavnen. Det er unødvendigt og inhumant. Vi står sammen stærkere end nogensinde.

– Dette forsøg fra Libyens fodboldforbund er ikke længere en forsinkelse, men en bevidst taktik for at svække og ødelægge spillernes moral, og det begynder at ligne gidseltagning.

– Sikkerheden er det vigtigste lige nu. Vores kaptajn (William Troost-Ekong, red) har sagt, at han ikke vil spille kampen, og jeg støtter ham fuldt ud, medmindre kampen i stedet spilles til en neutral beliggenhed. Mine brødre og trænere skal vende sikkert hjem. Vi er ikke kriminelle eller fanger.

William Troost-Ekong har blandt andet oplyst, at det nigerianske landshold har været fanget uden mad, drikke og telefonforbindelse i mere end 12 timer.

Du kan læse landsholdsanførerens beretning af sagen lige her.

Fanget i lufthavn uden mad og drikke: Nægter at spille kampen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P