LaLiga

– Det, han gør, er ikke normalt, siger Barca-legende

Andrés Iniesta er en stor beundrer af Lamine Yamal.

Lamine Yamal sidder på græsset og ser overrasket ud.
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

Lamine Yamal har tryllebundet hele fodboldverden.

I den spæde alder af bare 17 år har han allerede etableret sig som en af de store stjerner på både det spanske landshold, men også for FC Barcelona.

Derfor er det også meget nærliggende, at Andrés Iniesta har svært ved at få armene ned over Yamals fodboldtalent – men samtidig også har et par gode råd til den purunge Barca-stjerne.

Lamine Yamal sidder på græsset og ser overrasket ud.
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix

– Det er ikke normalt, som vi normalt tænker på normalitet. Det, han har gjort indtil nu, er ikke normalt. Udfordringen er, at omgivelserne og dem, der ledsager ham, skal guide ham igennem denne udvikling.

– Han er 17 år og har hele karrieren foran sig, og det, han skal gøre, er at fortsætte med at nyde spillet med samme glæde og frihed, som når han spiller i skolegården.

– Derfor skal alle omkring ham støtte ham, så han kan fortsætte sin udvikling hvert år. Hvert år vil han nemlig skulle overgå sig selv, og det er den forventning, han vil møde i både Barca og på landsholdet, og det er ikke let, fortæller Andrés Iniesta i et interview med Mundo Deportivo.

Lionel Messi: Du er et fænomen!

Til trods for sin unge alder har Lamine Yamal allerede spillet svimlende 62 kampe for FC Barcelonas førstehold med 12 scoringer og 14 oplæg til følge.

For det spanske landshold kan Yamal allerede bryste sig af 17 optrædener, tre scoringer, ni oplæg og titlen som europamester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P