Serie A

Zlatans søn efter landsholds-debut: Jeg hadede fodbold

Zlatan Ibrahimovic er knap gået på pension, før en ny Ibrahimovic er klar i kulissen – men det har ikke altid ligget i kortene, at hans søn skulle følge i fars fodspor.

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - June 11, 2023 Paris St Germain's Kylian Mbappe and former footballer Zlatan Ibrahimovic are pictured in the stands during the men's singles final between Serbia's Novak Djokovic and Norway's Casper Ruud
Foto: REUTERS/Lisi Niesner

Maximilian Ibrahimovic.

Det navn skal vi måske til at notere os, for Zlatan Ibrahimovic’ ældste søn fik for nylig debut for Sveriges U18-landshold.

Ligesom farmand tørnede ud for AC Milan, endda ad to omgange, og nu har en rolle i klubben uden for banen, spiller Maximilian Ibrahimovic for klubbens U20-hold.

Det lå dog ikke altid i kortene, at han skulle efterfølge sin far og skabe sig en fodboldkarriere. Det fortæller den unge spiller til SVT Sports.

– Jeg hadede fodbold, indtil jeg var måske elleve år, siger han.

– Jeg syntes, det var det værste, der fandtes, men da jeg blev elleve-tolv år begyndte jeg virkelig at kunne lide at spille det, siger han og forklarer, at en del af modviljen havde at gøre med de konstante sammenligninger med hans far.

Om han får en lige så stor karriere som sin far er nok også tvivlsomt. Zlatan Ibrahimovic nåede at repræsentere ni klubber gennem sin karriere, herunder nogle af verdens absolut største, og vandt trofæer i alle sine klubber udover barndomsklubben Malmø FF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P