International Fodbold

Schmeichel om muligt frispark: Svært med dommeren

Danmark led lørdag aften et smalt nederlag til Spanien, men den afgørende scoring burde i følge flere spillere og eksperter have været annulleret.

Kasper Schmeichel under UEFA Nations League-kampen mellem Spanien og Danmark i Murcia, Spanien, lørdag den 12. oktober 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er en af dem, der gør lidt ekstra nas.

Danmark spillede ellers en ganske fin kamp, og var snublende tæt på at få en uafgjort med mod Spanien, inden et afrettet skud sikrede hjemmeholdet en 1-0-sejr.

Én af dem, der udmærkede sig undervejs var Kasper Schmeichel, som hev flere fine redninger ud af ærmet, og skuffelsen var da også til at høre på den danske målmand. Ikke mindst fordi der kunne argumenteres for et dansk frispark ved kampens enlige scoring.

– Der er frispark, synes jeg, på Victor (Nelson, red.), lød det fra Schemeichel, da han efter kampen mødte TV2s udsendte.

– Jeg kan ikke lige se bolden til at starte med, da den bliver rettet af af Pierre (Emile Højbjerg, red.). Jeg kan ikke se, hvilken skrue der er på bolden. Jeg læser ikke skruet, og det er egentlig det, der sker.

– Jeg satser en lille smule på min venstre side og hopper lidt for langt, fordi jeg ikke ser bolden til at starte med.

Flemming Toft: Vi blev ikke en landstræner klogere

På spørgsmålet om, hvorvidt spillerne prøver at gøre dommeren opmærksom på, at der kan være et muligt frispark i spil, er Kasper Schmeichels utilfredshed med dommeren ikke til at komme udenom.

– Jeg tror det var svært at gøre den dommer opmærksom på noget som helst i vores favør i dag. Men det er som det er. Det er livet vi må tage det.

– Med tanke på kampforløbet så ville det være fantastisk med en uafgjort, vi havde ikke fortjent at vinde kampen, men det er livet nogle gange.

Danmark spiller sin anden kamp i Nations League i denne omgang, når holdet tirsdag aften møder Schweiz på udebane. Kampen kan ses på TV2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P