International Fodbold

Overblik: Sådan gik det i miniputternes Nations League

Flere af de mindre europæiske fodboldnationer var søndag aften i aktion.

En sprinkler på Sønderjyskes hjemmebane.
  • I den tidlige Nations League C-kamp søndag aften, var Nordmakedonien et smut forbi Armenien. Her endte gæsterne med at sejre 0-2. Første mål blev scoret i det 72. minut, mens kampen blev lukket og slukket i det 85. minut. Sønderjyskes Lirim Qamili blev skiftet ind ved stillingen 0-0
  • I den ene af søndagens to Nations League D-kampe slog Gibraltar vejen forbi Lichtenstein. Gæsterne rangerer som nummer 198 på FIFA’s verdensrangliste, mens hjemmeholdet ligger nummer 203. Gibraltar fik scoret undervejs, men målet blev annulleret af VAR. Lichtenstein brændte et straffespark i tillægstiden og opgøret endte derfor 0-0
  • I den anden Nations League D-kamp var det Malta, der tog imod Moldova. Også her lignede det længe en målløs affære, men i det 87. minut fik hjemmeholdets Teddy Tauma omsat et straffespark. Malta vinder dermed 1-0 og kravler op på gruppens førsteplads ved siden af Moldova