LaLiga

Medie: Barca og Real i duel om tidligere United-spanier

Ifølge Mirror har både FC Barcelona og Real Madrid indstillet transfersigtekornet på en tidligere Manchester United-spiller.

Alvaro Fernandez dribler bolden frem for Benfica i Champions League
Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United solgte Alvaro Fernandez til Benfica i sommerens transfervindue.

Her fik ‘De Røde Djævle’ blot syv millioner euro, svarende til 62 millioner kroner, for den spanske back.

Og det kan meget vel være, at der sidder nogle hoveder på ledelsesgangene i Manchester og er trætte af det nu. Både Real Madrid og FC Barcelona er nemlig interesseret i den 21-årige spanier, ifølge Mirror.

Mediet beskriver, at de to spanske giganter har spærret øjnene op, da Fernandez har gjort rigtig god figur for Benfica i indeværende sæson.

Men United har ifølge flere medier en tilbagekøbsklausul på Fernandez, der meget vel kan blive aktuel, hvis han bliver ved med at imponere.

Officielt: Benfica køber United-lejesvend fri

Da han blev solgt beskrev Fabrizio Romano desuden, at United har en videresalgsklausul, der bliver aktuel ved spanierens næste skifte.

Fernandez kom til United fra netop Real Madrid tilbage i sommeren 2020, da hans kontrakt på storklubbens akademi udløb.

I den forgangne sæson var den spanske back udlejet til Benfica i den sidste halvdel af sæsonen, hvorefter den portugisiske storklub valgte at købe ham fri.

Fernandez nåede ikke at spille en eneste førsteholdskamp for United, men han har netop spillet sin 25. kamp for Benfica.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P