Premier League

Officielt: Tidl. Liverpool-profil stopper karrieren

Joel Matip har valgt at indstille sin aktive fodboldkarriere.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Joel Matip stopper sin fodboldkarriere.

33-årige Matip forlod Liverpool FC i sommer efter otte år i klubben og det er også Merseyside-klubben, der melder beslutningen ud.

Der har siden bruddet med Liverpool været forskellige rygter om blandt andet West Ham, men nu har Matip, der er født i Tyskland, men har repræsenteret Camerouns landshold, altså valgt at sige stop.

Matip har imidlertid også været skadet hele 2024, hvor en slem knæskade har holdt ham fra banen.

Matip nåede 201 kampe for Liverpool, til hvem han skiftede fra Schalke 04 i 2016. Schalke 04 var Matip enestes anden klub på professionelt plan, og han må således siges at være noget af det tætteste man kommer på en one-club-player i en ellers meget omskiftelig fodboldverden.

Se Liverpools hyldestvideo til Matip herunder:

Joel Matip var en af de første spillere, som Jürgen Klopp hentede til klubben, blot et halvt år efter den karismatiske tysker overtog roret i Liverpool FC og var samtidig den spiller, som Klopp arbejde længst tid med i Merseyside-klubben.

Matip har vundet den tyske DfB-pokal og den tyske supercup med Schalke 04, mens han med Liverpool har hentet syv trofæer, herunder Champions League- og Premier League-titler.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P