3F Superligaen

Kevin Diks har truffet sit landsholdsvalg

Kevin Diks har flere muligheder for at repræsentere et land, og nu har forsvarsspilleren tilsyneladende taget et endeligt valg.

FCKs Mohamed Elyounoussi, Kevin Diks og Lukas Lerager efter superligakampen mellem FC København og AaB i Parken mandag den 23. september 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Hvad tæller mest?

Er det det land, man er vokset op i og har den stærkeste tilknytning til, eller er det ens biologiske rødder og måske en større chance for spilletid?

Overvejelserne kan være mange, når spillere med rødder i flere forskellige lande skal vælge, hvilken nation de gerne vil repræsentere og dermed binder sig til

Kevin Diks har efterhånden vokset sig til en stor profil i F.C. København og så bliver man ikke overraskende interessant for en nation som Indonesien.

Forsvarsspilleren er dog vokset op i Holland og her repræsenteret flere ungdomslandshold, og derfor har beslutningen givetvis heller ikke været nem.

Altmuligmanden Kevin Diks: Glad bare jeg spiller

Men nu har han tilsyneladende truffet et valg om at repræsentere Indonesien. Det skriver præsidenten for det indonesiske fodboldforbund, PSSI, i et opslag på Instagram.

Instagram: @erickthohir

28-årige Kevin Diks har spillet i 3F Superligaen siden 2019, hvor han først var på udlån fra AFC Fiorentina til AGF i to sæsoner og siden 2021 har han spillet i F.C. København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P