International Fodbold

Brandvarm Dortmund-angriber dukker Etiopien

Serhou Guirassy fik mere eller mindre afgjort kampen mellem Guinea og Etiopien på egen hånd lørdag aften.

Serhou Guirassy under en kamp for Dortmund.

Guinea og Etiopien krydsede lørdag aften klinger i kvalifikationen til Africa Cup of Nations.

Spændingen i opgøret blev dog relativt hurtigt dræbt, da Serhou Guirassy tog sagen i egen hånd.

Det gjorde han, da han allerede i løbet af første halvleg scorede et vaskeægte hattrick, så stillingen ved pausen var 3-0.

Efter pausen gjorde Seydouba Cisse det til 4-0 for Guinea bare tre minutter inde i anden halvleg, så da Etiopien senere fik reduceret, var comebacket stadig langt uden for rækkevidde.

Med hattricket har Serhou Guirassy fordoblet sit samlede antal scoringer for Guineas landshold.

Samtidig er han nu oppe på ni scoringer i sine seneste syv kampe på tværs af kampe for Guinea og Dortmund.