3F Superligaen

AGF-profil på vej tilbage til højt niveau: Er klar og føler mig frisk

Gift Links vendte for nylig tilbage for AGF efter en skadespause. Den aktuelle landskampspause er kærkommen for den hurtige sydafrikaner, der bruger tiden på at træne hårdt i jagten på at komme tilbage til det samme høje niveau, som han viste før skaden.

AGF's Gift Ljnks smiler efter træningen på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

5 uger.

Det var den tid, AGF måtte undvære Gift Links og omvendt, inden han i søndags endelig kunne gøre comeback i superligakampen mod Viborg.

Inden sin skade viste den hårdtarbejdende wingback sig flot frem med en række stærke præstationer, og i disse uger træner han hårdt på Fredensvang for at komme tilbage på samme niveau.

– Det er altid en smule svært at komme i gang, når man vender tilbage. Og det var sådan, jeg følte – at det var lidt hårdt, siger Gift Links om comebacket mod Viborg i et videointerview til Campo og fortsætter:

– Nu er jeg glad for at have to uger til at komme i gang og træne mere med holdet.

AGF's Gift Ljnks smiler efter træningen på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen.

Frisk ovenpå skaden

Den 26-årige wingback kom ind til anden halvleg i opgøret mod Viborg FF i søndags og melder efter AGF-træningen i midtugen, at han er fuldt ud tilbage for De Hviie.

– Jeg er klar til at spille. Jeg har det godt, og jeg føler mig frisk, siger Links og fortsætter om at være tilbage:

– Det er selvfølgelig dejligt. Ingen spillere gider at være skadet, fordi det er sjovt at være herude og træne og spille kampe. Jeg er glad for nu at være tilbage og gøre det, jeg nyder.

Gift Links redder bolden fra at løbe ud over linien i en lang glidende bevægelse over det efterårsvåde græs på Fredensvang. Foto: Tobias Thomasen.
Rösler om AGF-profils comeback: Links er Links

Vejen tilbage til højt niveau

Med fem uger væk fra kampe er spørgsmålet, hvor lang tid Gift Links skal bruge for at komme op på samme niveau, som han havde inden sin ufrivillige pause. Til det svarer han:

– Det ved jeg ikke. Alt, jeg kan gøre, er at arbejde hårdt til træning og så forsøge at tage det med til kampene. Forhåbentlig tager det ikke så lang tid.

Du kan se Campos interview med Gift Links i videoen øverst i artiklen.

AGF’s Gift Links har lagt på: Nyder de fysiske dueller

Næste opgave for Links og Co. er på den anden side af landskampspausen, hvor Brøndby IF kommer på besøg i Aarhus.

Opgøret mellem AGF og Brøndby på Ceres Park spilles den 21. oktober klokken 19.00, og du kan se kampen i TV på TV2 Sport X og TV2 Play.

AGF-profil med godt skadesnyt: Har kunnet skubbe mere på

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P