Serie A

Medie: Skov Olsen én af tre kandidater i italiensk storklub

Andreas Skov kan være på vej til en retur til den italienske Serie A.

Andreas Skov Olsen med det danske landshold foruden for Nations League-kampen mod Spanien.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

70 kampe, tre mål og fem assists.

Sådan lyder Andreas Skov Olsens statistik i den italienske Serie A.

Det kan dog være et komma og ikke et punktum, Skov Olsen satte, da han i januar 2022 skiftede Bologna ud med sin nuværende klub Club Brugge.

Således melder La Gazzetta dello Sport, at den danske kantspiller er én af i alt tre wing-kandidater på blokken i AC Milan.

Allerede i januar kan Skov Olsen ifølge den italienske avis vende retur til støvlelandet, men i første omgang vil AC Milan bruge resten af efteråret på at klarlægge, om en af klubbens nuværende offensive kræfter kan stå distancen.

Luka Jovic, Noah Okafor og Samuel Chukwueze ventes således alle at få chancen for at overbevise, inden klubben kigger i en anden retning.

Skov Olsen og Brugge trækker længste strå i danskerduel

Her kommer Skov Olsen altså ind i billedet, og mediet mener at vide, at AC Milan vil kunne hente danskeren til Lombardiet for 15 millioner euro.

En anden mulighed for den italienske storklub er en tidligere Club Brugge-spiller nemlig Noa Lang, der nu spiller i hjemlandet Holland, hvor han endnu har til gode at spille en hel kamp for suveræne PSV.

Sidste mulighed finder AC Milan i London-forstaden Croydon, hvor Ismaila Sarr menes at kunne erhverves i Crystal Palace for 15 millioner euro.

Med undtagelse af den belgiske Super Cup har Andreas Skov Olsen i denne sæson spillet samtlige 12 kampe for Club Brugge, hvor det indtil nu er blevet til fire scoringer og én assist.

I alt syv danskere har tidligere været på kontrakt i AC Milan. Den nuværende Cremonese-dansker Andreas Jungdal aldrig fik aldrig en kamp for klubben, men det gjorde Simon Kjær, Jon Dahl Tomasson, Martin Laursen, Thomas Helveg, Brian Laudrup og Jørgen Leschly alle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P