3F Superligaen

Stolt CV siger farvel: Et bedre sted end i 2019

Carsten V. Jensen sætter ord på tirsdagens chokerende nyhed om fodbolddirektørens opsigelse.

Brøndbys fodbolddirektør Carsten V. Jensen før 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park i Silkeborg, søndag den 22. september 2024
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Carsten V. Jensen er stolt af sine fem år i Brøndby.

Det fortæller han i kølvandet på tirsdagens opsigtsvækkende nyhed om, at han og Vestegnsklubben ophæver samarbejdet.

Den nu forhenværende fodbolddirektør er glad for sit aftryk i Brøndby, som blandt andet har kastet et mesterskab af sig.

– Det har været et stort privilegie at være fodbolddirektør i Brøndby IF, og jeg er stolt af, hvad vi har opnået sammen.

– Jeg forlader Brøndby IF med visheden om, at vi som klub er et bedre sted, end da jeg tiltrådte tilbage i 2019, og det vil jeg gerne takke de mange dygtige og hårdtarbejdende kollegaer for.

Carsten V Jensen er fyret i brøndby.
Foto. Henning Bagger/Ritzau Scanpix

– Sammen har vi rykket os, taget ambitiøse skridt og samtidig sikret, at vi i dag har en stærk position, udtaler ‘CV’ til klubbens hjemmeside.

– Samtidig vil jeg også gerne takke for den dedikation og opbakning, som fansene uge efter uger giver denne klub. Den har jeg tydeligt mærket, og jeg takker for den tillid, jeg har fået. Jeg ønsker Brøndby IF al mulig succes i fremtiden, lyder det fra 61-årige Carsten V. Jensen.

Brøndby har oplyst, at klubbens ledelse er i gang med at finde en afløser til den ledige direktørpost.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P