Premier League

United villig til at vente: Har Ten Hag-erstatning i kikkerten

Erik ten Hag har tidligere været udskældt i Manchester United, og efter en svingende start på sæsonen er fyringsrygterne igen begyndt at rulle. Nu forlyder det, at Manchester United skulle have sin drømmeerstatning klar.

Erik ten Hag på sidelinjen i Manchester Uniteds Carabao Cup-opgør mod Barnsley.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Erik ten Hag er igen en omdiskuteret mand i Manchester United.

Den hollandske manager har før været i vælten for sine manglende resultater, og efter en svingende sæsonstart er fyringsrygterne igen begyndt at rulle i den røde del af Manchester.

Nu forlyder det, at Manchester United skulle have sin drømmeerstatning for Erik ten Hag i kikkerten. Klubben skulle angiveligt være villig til at vente på ham helt frem til sommeren 2025, hvis det skulle være nødvendigt.

Navnet på drømmeerstatningen er Xabi Alonso.

Den spanske træner har nydt stor succes i tyske Bayer Leverkusen, hvor han i den seneste sæson hentede det første tyske mesterskab til klubben.

I løbet af den seneste sæson og sommeren var der vedvarende rygter om Xabi Alonso. Her var blandt andre Liverpool og Bayern München meget interesserede i den 42-årige spanier.

Han valgte dog at blive i Bayer Leverkusen for nu.

Men ifølge det spanske medie Todofichajes kan destinationen for Xabi Alonso altså komme til at hedde Manchester United.

Manchester United skulle angiveligt være villig til at ‘sælge sæsonen’ for, at Xabi Alonso kan overtage roret i klubben til sommer.

Manchester United har fået en skuffende start på sæsonen, hvor det blot er blevet til syv point i seks Premier League-kampe og en øjeblikkelig placering som nummer 14 i tabellen.

Senere søndag skal United i aktion, når der venter en svær udekamp mod Aston Villa. Opgøret fløjtes op klokken 15:00 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Officielt: Chido Obi skriver med Manchester United

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P