Premier League

Tidligere United-træner: Vender gerne tilbage… under Ruud

Ruud van Nistelrooy bakkes op af en tidligere toptræner i klubben til at overtage rollen som manager i Manchester United.

Ruud van Nistelrooy efter en kamp i Manchester United
Foto: Ritzau / Scanpix /

Erik ten Hags tid som Manchester United-manager er præget af markant usikkerhed og spekulationer efter et skuffende nederlag til Tottenham på 3-0 samt en dramatisk uafgjort mod Porto i Europa League.

Resultaterne har intensiveret spekulationerne om, hvem der kunne overtage rollen, og et navn skiller sig ud: Ruud van Nistelrooy.

Rene Meulensteen, der tidligere var assistenttræner under Sir Alex Ferguson, har udtrykt sin interesse i at vende tilbage til klubben – men kun hvis Van Nistelrooy påtager sig rollen som manager.

Meulensteen siger til No Tippy Tappy Football Podcast:

– Ruud og jeg kender hinanden rigtig godt. Hvis han ringer, vil jeg selvfølgelig hjælpe ham.

Meulensteen, der tidligere opholdte sig seks års hos United, bidrog til at vinde fire Premier League-titler, og han husker især den tillid og kammeratskab, Ferguson skabte.

Samtidig anerkender han, at klubbens nuværende setup er anderledes, men han er stadig åben for at arbejde sammen med Van Nistelrooy igen.

– Jeg er sikker på, at jeg ville kunne gøre en forskel.

Manchester United, der ikke har vundet i de seneste fire kampe, spiller søndag på udebane mod Aston Villa. Kampen starter klokken 15.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P