Serie B

Inzaghi roser Alexander Lind efter første mål og flot kamp

Alexander Lind kom på tavlen første gang for Pisa, og efter kampen var der flotte ord til danskeren, som også selv var en glad mand.

Alexander Lind foran Det Skæve Tårn i Pisa
Foto: Pisa

Det har ladet vente på sig, men lørdag eftermiddag kom forløsningen for Alexander Lind i Pisa.

Den 22-årige midtjyde noterede sig for sin første scoring for Pisa, da Cesena blev besejret med 3-1 i Serie B.

Lind modtog store klapsalver, da han lod sig udskifte efter en times spil, og efter kampen var der også pæne ord til danskeren fra Pisas cheftræner, den tidligere målræv, Filippo Inzaghi.

– Lind har været meget dygtig, og jeg har forsøgt at give ham tillid. Når det ikke lykkes for ham, bliver han nogen gange lidt mut, men jeg har forsøgt at give ham tillid, og jeg er glad. Han har fortjent det, udtaler Inzaghi på pressemøde efter lørdagens kamp.

Alexander Linds første mål i det italienske har ladet vente på sig, men danskeren var en glad mand efter lørdagens succesoplevelse.

Alexander Lind foran Det Skæve Tårn i Pisa
Foto: Pisa

– Jeg er meget glad for mit første mål i ‘sort og blå’. Inzaghis ord gør mig glad. Det har været to intense måneder, og der er sket mange ting.

– Jeg kommer fra en anden fodboldkultur, og jeg var nødt til at overvinde det første indtryk. Jeg er tæt på at være 100 procent fit, og jeg vil fortsætte med at give 100 procent for denne trøje, udtaler Lind.

Den første tid i Pisa har stået på hårdt arbejde for den tidligere Silkeborg-topscorer, som har lagt sig i selen for at blive så klar som overhovedet muligt.

– Jeg føler mig endelig godt tilpas, og siden jeg kom, har jeg tabt fem kilo, måske har I lagt mærke til det, lyder det fra danskeren.

Alexander Lind og Pisa indtager førstepladsen i Serie B.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P