Premier League

Liverpool med fordelagtig overhånd mod Chelsea

Søndagens pointtab til Nottingham Forest er ikke Chelseas største hovedpine. Klubben risikerer nu at måtte undvære tre nøglespillere til næste rundes brag mod Liverpool.

Der opstod stor tumult i slutningen af kampen mellem Chelsea og Nottingham Forest, hvilket nu kan få hårde konsekvenser for en af de blås helt store profiler i denne sæson.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var en eftermiddag til glemmebogen for Chelsea, da man tidligere på dagen måtte nøjes med det ene point hjemme mod Nottingham Forest.

På forhånd var det allerede givet, at skulle Wesley Fofana og den spanske europamester Marc Cucurella blive straffet med gult, ville det få konsekvenser for dem til næste rundes brag, hvor Liverpool tager imod The Blues på Anfield.

Således kunne de to iltre spillere ikke styre deres temperamenter i slutningen af kampen, hvor der opstod masseslagsmål mellem de to hold.

Nu er de begge karantæneramte mod Liverpool, men det er ikke den eneste bekymring, som Enzo Maresca må bruge landsholdsterminen til at spekulere over.

Således kan SPORTbible berette, at der er dukket videooptagelser op fra dagens kamp på Broen, hvor Nicolas Jackson angiveligt skulle slå Nottingham Forests Morato.

Chelsea smed point mod drillesyge Nottingham

Skulle Premier Leagues disciplinærinstans vælge at gå videre med denne sag, så må den italienske manager gå sin trup igennem for en fuldgod erstatning til braget, der afvikles søndag 20. oktober.

Nicolas Jackson har indtil videre leveret fire mål og tre oplæg i denne Premier League-sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P