3F Superligaen

Cornelius-comeback: Har stadig niveau til landsholdet

Andreas Cornelius har døjet med fysikken og en drilsk akillessene siden sin retur til F.C. København. Nu er han dog tilbage i fuld vigør, og planen er klar – han skal tilbage på det danske landshold.

F.C. Københavns Andreas Cornelius modtager et gult kort.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius er efter en lang skadesperiode vendt tilbage i denne sæson.

Problemer med akillessenen har gjort, at Cornelius ikke har været til rådighed i store dele af tiden efter sin retur til F.C. København i sommeren 2022, men nu er han tilbage.

De seneste tre superligakampe er det blev til tre kortere indhop for FCK, hvilket blandt andet har ført én scoring med sig. Og ambitionerne er fortsat store for Cornelius.

I et længere interview med TV2 Sport fortæller Andreas Cornelius om sin lange kamp for at komme tilbage i fuld vigør.

Han kaster i samme forbindelse også et blik på fremtiden, og her er målsætningen at vende tilbage til det danske landshold.

– Jeg er sikker på, at jeg har niveauet stadig (til at spille på det danske landshold, red.). Nu gælder det bare om at bygge på og komme ind og også være til rådighed.

– For jeg tror stadig, der også ligger et par gode oplevelser og venter dér. Men nu skal jeg lige tage en ting ad gangen, fortæller Cornelius til TV2 Sport.

Andreas Cornelius har spillet i F.C. København ad flere omgange. I alt er det blevet til 218 kampe for klubbens førstehold med 66 mål og 19 assists til følge.

Også på det danske landshold har Cornelius bidraget flittigt med mål og assists. Her noterer han sig for 13 mål og tre assists i 46 landskampe.

Den 31-årige Andreas Cornelius er fortsat på kontrakt i F.C. København frem til sommeren 2027.

Trupnyt: FCK-profil med mod Silkeborg

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P