NordicBet Ligaen

Skuffet OB’er efter fadæse: Vi er helt fraværende

OB led fredag aften sit første nederlag i NordicBet Ligaen i denne sæson, da bundproppen fra HB Køge storsejrede i Odense.

Viljar Myhra i Superliga-kampen mellem OB og Viborg.
Foto: Lars Jacobsen

11 kampe uden nederlag, men så gik den heller ikke længere for OB.

Den fynske traditionsklub har fået en forrygende start på Superligaen med 10 sejre, ét uafgjort resultat og nul nederlag, men fredag aften blev HB Køge for stor en mundfuld for odenseanerne.

OB var ellers spået en sikker sejr, da NordicBet Ligaens bundprop gæstede Odense Stadion, men fredag aften gik alt galt for OB, som på overraskende vis tabte med hele 0-3 til HB Køge.

Og det skuffer klubbens anfører, Viljar Myhra, der er overrasket over præstationen mod HB Køge. Holdet var fraværende på alle parametre.

– I første halvleg går det meste galt. Vi er overhovedet ikke der, hvor vi skal være – og det er mærkeligt efter den fight, vi havde i Kolding senest. Vi er helt fraværende på alt, der hedder intensitet, tryk i duellerne og så videre. Det straffer HB Køge hårdt – de scorer to mål ud af ingenting. Vi er langt fra der, hvor vi skal være, lyder det efter opgøret til OB’s egne kanaler.

– Nu skal vi træne hårdt og se på de ting, der går galt. Vi lukker alt for mange mål ind. Vi skal finde ud af, hvordan vi løser det. Og ellers skal vi fortsætte med at køre på, som vi har gjort i de andre kampe.

Trods fredagens store OB-skuffelse placerer de stribede fynboer sig dog fortsat lunt i jagten på en oprykning til Superligaen.

OB har således hentet 31 point i 12 kampe og topper NordicBet Ligaen med ni point ned til de nærmeste konkurrenter på anden- og tredjepladsen.

Nu venter der en længere pause, hvor landsholdsfodbolden tager over, hvorefter OB skal forsøge at finde fodfæste igen mod et andet NordicBet Liga-bundhold i form af FC Roskilde den 18. oktober.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P