Serie A

Medie: Pogbas fremtid er ikke i Juventus

Paul Pogba er meget snart tilbage på fodboldbanen, men det bliver formentligt ikke på Juventus’ midtbane, at franskmanden skal drible rundt.

Paul Pogba i aktion for Juventus.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dopingdømte Paul Pogba kan meget snart vende tilbage til fodbolden.

I første omgang lød dopingdommen på fire års karantæne, men senest skulle CAS, som er en del af verdens antidoping organisation, have forkortet dommen til blot 18 måneder.

Dermed kan Pogba igen snøre støvlerne og træde ind på verdensscenen i marts 2025.

Men selvom det i skrivende stund ser ud til, at Pogba skal trække i den sorte- og hvidstribede Juventus-trøje, så kommer det formentligt ikke til at ske alligevel.

Paul Pogba er rigtig nok på kontrakt i den italienske traditionsklub frem til sommeren 2026, men det forlyder nu i La Gazzetta dello Sport, at Pogba ikke har en fremtid i klubben.

Det skyldes eftersigende, at Juventus er kommet videre. Pladsen på midten er givet til Kenan Yildiz, og klubben har desuden hentet yderligere forstærkninger ind til positionen over sommerens transfervindue.

Derfor ser det ud til, at Paul Pogba må på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Mediet beretter, at der skulle være interesse for den 31-årige franskmand. Blandt andet skulle flere MLS-klubber have øjnene rettet mod Paul Pogba.

Det oplyses samtidig, at Pogba har trænet alene det seneste år, hvor han har været på ‘minimumsløn’. Lønnen skulle angiveligt lyde på i omegnen af 15.000 danske kroner om måneden.

Pogback! Klar til at spille igen i 2025

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P