3F Superligaen

BIF-træner har specifikt problem: Det skal vi have løst

Det kører ikke for Brøndby IF i disse dage, og specielt ét problem fylder i cheftræner Jesper Sørensens hoved. Det skal løses, hvis man skal kæmpe med i toppen af Superligaen.

Jesper Sørensen kigger ind mod banen under Brøndby IF's superligakamp mod Silkeborg IF.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Én sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Det er status på Brøndby IF’s seneste fem opgør i Superligaen.

Det kører med andre ord ikke på skinner for de blå-gule fra vestegnen på nuværende tidspunkt, og det er der en helt bestemt grund til, påpeger cheftræner Jesper Sørensen.

Brøndby IF’s hjemmeside fortæller han, at man specielt i defensiven har været udfordret. Det er noget, der skal rettes op på.

– Vi taler om en defensiv, som ikke har hængt så godt sammen på det sidste, men samtidig er vi det hold, der har haft færrest skud mod os. Problemet har været, at de chancer modstanderen har haft, de har været alt for store. Det er det, der har været vores problem, og det skal vi have løst.

– Vi gør alt, hvad vi kan, for at arbejde bedst muligt, og på at få tingene rettet ind og få løst vanskelighederne, samtidig med at få skabt det bedst mulige hold, så vi står skarpest muligt søndag aften, afslutter Jesper Sørensen.

Søndag aften venter det sidste opgør, inden Superligaen holder pause for en stund grundet landsholdsfodbolden.

Her venter et vigtigt opgør for Brøndby IF, som tager imod de forsvarende danske mestre – og Superligaens nuværende førerhold – fra FC Midtjylland.

Campo.dk’s ekspert, Rasmus Würtz, har set nærmere på opgøret, og han mener, at kampen bliver en finale for Brøndby IF og Jesper Sørensen.

Læs mere om dette herunder

Ekspert ikke i tvivl: Søndag er en finale for Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P