3F Superligaen

AGF-profil om snarligt kontraktudløb: Ingen dialog

Én af AGF’s største profiler har kontraktudløb til sommer, men der er endnu ikke dialog om en kontraktforlængelse, melder han.

AGF-spillerne jubler over en scoring fra Patrick Mortensen
Patrick Mortensen (AGF 9) scorer til 1 – 0 under Superligakampen mellem AGF og Sønderjyske på Ceres Park i Aarhus fredag den 2. august 2024.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Patrick Mortensen har været en tro tjener for AGF de seneste mange sæsoner.

Nærmere bestemt har Mortensen været en profil i klubben siden sit skifte fra norske Sarpsborg 08 i januar 2019.

Den nuværende kontrakt mellem AGF og Patrick Mortensen står i skrivende stund til at udløbe til sommer, men der er endnu ingen afklaring på, hvad fremtiden byder på for den 35-årige angriber.

I et interview med AGF Podcast i forbindelse med Patrick Mortensens 200-kampsjubilæum fortæller den skarpe angriber, at der endnu ikke er dialog om en kontraktforlængelse mellem ham og AGF’s sportsdirektør Stig Inge Bjørnebye.

– Nej, vi har ikke snakket sammen om det endnu. Men jeg bruger ikke så meget tid på det. Lige nu er det vigtigt for mig, at vi fortsætter den gode udvikling, vi er i – og så må fremtid være fremtid, lyder det fra Patrick Mortensen, som fortsætter:

– Selvfølgelig er det noget, man tænker over – det er klart. Det er jo ens liv som fodboldspiller. Men hvis jeg går og tænker på det hele tiden, så kan jeg skrive under på, at de næste otte måneder ikke bliver fantastiske for mit vedkommende. Så det er da en mental prøvelse, men sådan er det.

Patrick Mortensen, som i dag er anfører i AGF, har været en vigtig spiller i klubben i mange år og er det fortsat også.

I denne sæson er det indtil videre blevet til seks mål i 10 kampe. Samlet set noterer han sig for intet mindre end 89 mål og 15 assists i 202 kampe for AGF.

Patrick Mortensen og AGF skal igen i aktion søndag eftermiddag, hvor aarhusianerne drager til Viborg, hvor Viborg FF venter. Kampen fløjtes op klokken 16:00 og kan følges på TV2 Sport.

Disciplinærinstansen straffer FCK og AGF

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P