Europa League

Trods Højlund-scoring: Ny United-skuffelse i Portugal

Både Christian Eriksen og Rasmus Højlund startede inde for Manchester United, der trods en suveræn start løb ind i endnu en mavepuster mod FC Porto.

Bruno Fernandes og Rasmus Højlund diskuterer i Manchester Uniteds kamp mod Porto.
Samu
34′
Samu
50′
M. Rashford
7′
R. Højlund
20′
J. Maguire
90’+1′
  • Det ene dårlige resultat afløser det andet i Manchester United, der torsdag aften var heldige med at få 3-3 med fra besøget hos FC Porto, efter englænderne ellers havde været foran 0-2. Anfører Bruno Fernandes fik rødt kort for anden kamp i træk

• Efter 20 minutters spil fordoblede Rasmus Højlund den United-føring, som Marcus Rashford allerede efter syv minutters spil havde sørget for, da Porto-målmand Diogo Costas hånd lige akkurat ikke var nok til holde danskerens afslutning fra tæt hold ude af målet

• Allerede ved pausen havde FC Porto dog udlignet Uniteds fine start, og fem minutter inde i anden halvleg gjorde Samu Aghehowa med sin anden scoring det til 3-2 i en situation, som Matthijs de Ligt ikke kommer til at høste roser for. Et minut inde i kampens overtid sørgede Harry Maguire med et hovedstødsmål for, at englænderne trods alt kunne tage et enkelt point med hjem