Europa League

Royal SG og Bodø/Glimt i nulløsning trods mange chancer

Der var chancer til mere, men kampen mellem Royale Union SG endte uden scoringer.

Union St. Gilloise
u t u t v
0 : 0
Bodo/Glimt
Bodo/Glimt
v v t v v
  • Royale Union SG tog torsdag aften i mod Bodø/Glimt i en kamp, hvor der var flere chancer end de nul mål, det blev til.
  • Hos Bodø/Glimt var Kasper Høgh, Philip Zinckernagel og Victor Nielsen med fra start, mens Adam Sørensen så kampen fra bænken.
  • Det var Royal Union SG, som sad på det meste i første halvleg, men det var alligevel Philip Zinckernagel, som stod for den største chance. Anden halvleg var anderledes lige, hvad angik spil, mens Royale Union SG havde de største chancer. Det blev dog en ret chancefattig afslutning, da begge sandsynligvis stod med et resultat, de kunne leve med og kampen endte 0-0.