Europa League

Dreyer-assist grundlægger flot Anderlecht-sejr mod Sociedad

Anderlecht tog torsdag aften en stor skalp i jagten på videre avancement i Europa League, da de vandt over Real Sociedad.

Pablo Marín
5′
L. Vázquez
28′
T. Leoni
39′
  • Anderlecht skulle torsdag en tur til Spanien, hvor Real Sociedad ventede og her trak den belgiske danskerklub det længste strå med en 2-1-sejr. I startopstillingen var Anders Dreyer og Mathias Zanka Jørgensen. Real Sociedad havde Orri Oskarsson med fra start.
  • Real Sociedad kom bedst fra start, da Pablo Marin allerede efter fem minutter sparkede hjemmeholdet foran. Den stilling var imidlertid vendt rundt ved pausen, hvor der stod 2-1 til Anderlecht. Belgiernes første mål stod danske Anders dreyer for oplægget til.
  • Anden halvleg blev én lang forsvarskamp for Anderlecht, mens Real Sociedad havde flere store muligheder for en udligning, men ind ville bolden ikke, og slutresultatet blev derfor 2-1 til Anderlecht.