Ungdomslandshold

Chido Obis United-skifte koster plads på landsholdet

Chido Obi ventes snart præsenteret som ny Manchester United ungdomsspiller, men fordi skiftet ikke er gået igennem, er han nu blevet udskiftet på det danske U18-landshold.

Chido Obi er et stort dansk fodboldtalent, der lige nu spiller for Arsenal.
Foto: Instagram/official_chido_07

I sidste måned betød det ikke noget.

Det gør det i denne.

16-årige Chido Obi er blevet skiftet ud på det danske U18-landshold frem mod holdets testkampe i Marokko.

Den unge angriber, der seneste har været på kontrakt i Arsenal, står lige nu officielt uden klub, selvom rygter vil vide, at han er tæt på en aftale med Manchester United.

Selvom han endnu ikke officielt er blevet præsenteret i United, så er skiftet ifølge SkySports blevet endeligt godkendt af Premier League.

Den lange tid uden kontrakt har dog betydet, at han ikke har trænet med hos nogen klubber, og ligeledes har han ikke været i kamp på klubhold i over to måneder. Det koster ham nu pladsen på det danske U18-landshold.

– Da vi udtog truppen, håbede vi, at Chido ville nå at få klubtræning, men det har ikke været tilfældet. Derfor har vi i fællesskab vurderet, at det er bedst, at Chido bliver hjemme fra denne samling, så vi ikke risikerer en unødvendig skade, siger U18-landstræner Morten Eskesen.

Netop det spørgsmål stillede Campo landstræner Morten Eskesen for under to uger siden, og her var overvejelserne en smule anderledes:

Chido Obi er klubløs: Konsekvenser på landsholdet?

Dengang lød det blandt andet fra Eskesen, da han blev spurgt, om den manglende spilletid ville kunne koste Obi en plads på landsholdet.

– Det er jo en individuel vurdering hver gang i forhold til alle dem, han er oppe i mod på landsholdet. Der er jo simpelthen så mange rigtig dygtige talenter i øjeblikket, og nogle får meget spilletid, og nogle får lidt spilletid.

– Det er en vurdering, som han er oppe imod, ligesom jeg vurderer alle de andre, som jeg er ude og kigge på.

Chido Obi står indtil nu noteret for to danske U18-landskampe, mens han har scoret 12 mål i 19 danske U19-landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P