Conference League

Chelsea napper pligtsejr i målshow mod Gent

Chelsea tog torsdag aften i mod KAA Gent på Stamford Bridge og her var der aldrig rigtig tvivl om kampens udfald.

Renato Veiga
12′
Pedro Neto
46′
C. Nkunku
63′
K. Dewsbury-Hall
70′
T. Watanabe
50′
O. Gandelman
90′
  • Chelsea vandt torsdag aften 4-1 over KAA Gent. Her kom fire forskellige Chelsea-spillere på tavlen.
  • Allerede efter 12 minutter bragte Renato Veiga Chelsea foran. Trods flere chancer lykkedes det dog ikke Chelsea at udbygge yderligere i første halvleg, hvor englænderne dog holdt Gent fra chancer.
  • Anden halvleg var imidlertid ikke engang ét minut gammel, før der stod 2-0 på en scoring af PEdro Neto. Den stilling holdt dog kun fire minutter, før Gent fik reduceret til 2-1. Efter 63 minutter var det så Christopher Nkunkus tur, da han udbyggede til 3-1 og syv minutter senere scorede Kieran Dewsbury-Hall så til 4-1. Gent fik dog et trøstemål ind i kampens døende minutter til slutresultatet 4-2.